2020. április 7. kedd - Herman Dunakeszi | Göd | Fót | Szentendre | Sződliget | Vác | Verőce | Kismaros | Nagymaros | Zebegény | Szob
Címlap | Külföld | Belföld | Kultúra | Sport | Hirdetés | Ingatlan | Bulvár | A nap receptje


Lapjaink


Lapjainkat letöltheti itt!


Lapjainkat letöltheti itt!Támogatóink
Magyarország felhőképe

Felhőkép

Menetrendek

» MÁV - ELVIRA
» VOLÁN
» MAHART


E-mail belépők

» Freemail
» Gmail


Linkek

» Femina
» Használtautó
» Benzinár kereső
» Útvonalterv
» Autópálya-matrica
» Központi Tudakozó
» Magyarország.hu
» Állások

2020. 04. 04.
Új kerékpárút épül Dunakeszi és Budapest között

Elindult az EUROVELO6 Budapest – Dunakeszi kerékpárút kivitelezése. A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában, uniós forrásból valósul meg.  A kivitelezést a Penta Általános Építőipari Kft. végzi közel nettó 750 millió forint értékben.2020. 04. 04.
A lovas hagyományok őrzője

Március 15-e, nemzeti ünnepünk alkalmából a miniszterelnök előterjesztésére a köztársasági elnök a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést adományozta Kaszás Géza színművész, rendező, producernek, aki az elismerést az indoklásban megfogalmazottak szerint a magyar kultúra, különösen a lovas hagyományok ápolás iránt elhivatott, sokrétű tevékenységéért érdemelte ki.


2020. 04. 04.
A zöldhulladék tervezett gyűjtési rendje április 6. és 10. között

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy munkatársai a következő héten a megadott napokon a lentebb részletezett településeken tervezik elszállítani a zöldhulladékot. Kérjük Önöket, hogy a megfelelő gyűjtőzsákot használva, a megadott dátum előtt helyezzék ki a zöldhulladékot.2020. 04. 03.
Váci Városháza reagálása a Fidesz-KDNP közleményére - Mint írják, segítségnyújtás helyett újabb támadás

"Sajnálatos, hogy a Fidesz-KDNP váci csoportja nem partnere a városvezetésnek a segítségnyújtásban ezekben az embert próbáló időkben. Meglepődve olvastuk, a koronavírus idején is azon fáradoznak, hogy politikai népszerűséget szerezzenek a járvány okozta problémákból, és újból megpróbálják megtéveszteni a nehéz napokat átélő váci polgárokat." - írja válaszában a Városháza. TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE
2020. 04. 03.
A koronavírus után is magasak lesznek az ingatlanárak Pest megyében?

Minden annak függvénye, hogy a járvány lefutása mennyi időt vesz igénybe. Mivel az ingatlanpiacon általában később fejtik ki hatásukat az ilyen globális események, a pontos adatokra még várni kell. Az ami viszont biztos, hogy Pest megyében továbbra is magasak az ingatlanok eladási árai.2020. 04. 03.
Kundlya Zsófia: egy pillanatra sem adtam fel, online Cheerleader gálát szerveztünk

2019 márciusában került megrendezésre az I. VSD Cheerleader Gála a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában. A Városi Sportegyesület Dunakeszi Cheerleader szakosztálya által rendezett esemény célja az volt, hogy minden csapatunk, minden sportolónk bemutathassa koreográfiáját a szülők, családtagok, barátotok, érdeklődők nagy örömére.


2020. 04. 03.
Váci Fidesz-KDNP közleménye: Matkovich Ilona tegyen végre lépéseket a járvány gazdasági hatásainak csökkentése érdekében!

"A Fidesz-KNDP képviselői egy hete annak érdekében nyújtottak be 5 pontból álló javaslatcsomagot, hogy Vác végre megtegye azokat a járványügyi lépéseket, amelyek az ország számos városában már érvényben vannak és segítik az ott élőket a koronavírussal szembeni védekezésben, valamint enyhítik a veszélyhelyzet negatív gazdasági hatásait. Matkovich Ilona és csapata azonban nem volt hajlandó egyik javaslatot sem megfontolni, ezzel pedig cserben hagyják Vácot és a váciakat is, észre kellene venni, hogy Vác óriási lépéshátrányban van!" - olvasható a közleményben.2020. 04. 02.
Célegyesbe fordult az Ipoly-híd építése

Megjelent az európai közbeszerzési értesítőben az Ipolydamásd és Helemba közötti Ipoly-híd megépítésére kiírt pályázati felhívás. Mint közismert – különösen - magyar oldalról hosszú évek óta szorgalmazzák, hogy a szlovák és magyar határon kanyargó Ipoly fölött – a régi helyén - újra épüljön fel a közúti híd, amely élénk kapcsolatot teremtene a térségben élők között, gazdasági, kulturális, és turisztikai összeköttetést biztosítana az egy földrajzi és gazdasági egységet alkotó régióban.


2020. 04. 02.
Megnyíltak a Magyar Falu Program első pályázatai

Orvosi szolgálati lakásra, orvosi rendelők fejlesztésére és orvosi eszközök beszerzésére nyújthatják be pályázataikat 2020.március 31-én 17:00-tól az 5000 fő, vagy ez alatti állandó lakosságszámmal rendelkező helyi önkormányzatok vagy önkormányzati társulások. A három alprogramra összesen 7 milliárd forint támogatási keretösszeg áll rendelkezésre.2020. 04. 01.
Szobon széles körű összefogással védekeznek a koronavírus terjedése ellen

A Szobi Fekete István Általános Iskola a MS Office 365 program ingyenes oktatási verzióját használja a digitális oktatás megvalósítása érdekében. A program Teams alkalmazásának segítségével a tanárok és a diákok internetes video-kapcsolatot létesítenek egymással, az órák így gyakorlatilag egy video-konferencia keretében kerülnek megtartásra. A digitális oktatásra történő átállás nagyon rövid idő alatt lezajlott a településen, a kezdeti tapasztalatok kifejezetten jónak mondhatóak – nyilatkozta lapunknak a város jegyzője, dr. Holocsi Krisztián.| Következő 10 cikk |


| Impresszum | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Közlemény |

© 2020 Dunakanyar Régió - Közéleti Újság Online Kiadása

Legfrissebb hírek

Új kerékpárút épül Dunakeszi és Budapest között (2020. 04. 04.)A lovas hagyományok őrzője (2020. 04. 04.)A zöldhulladék tervezett gyűjtési rendje április 6. és 10. között (2020. 04. 04.)Váci Városháza reagálása a Fidesz-KDNP közleményére - Mint írják, segítségnyújtás helyett újabb támadás (2020. 04. 03.)A koronavírus után is magasak lesznek az ingatlanárak Pest megyében? (2020. 04. 03.)Kundlya Zsófia: egy pillanatra sem adtam fel, online Cheerleader gálát szerveztünk (2020. 04. 03.)Váci Fidesz-KDNP közleménye: Matkovich Ilona tegyen végre lépéseket a járvány gazdasági hatásainak csökkentése érdekében! (2020. 04. 03.)Célegyesbe fordult az Ipoly-híd építése (2020. 04. 02.)Megnyíltak a Magyar Falu Program első pályázatai (2020. 04. 02.)Szobon széles körű összefogással védekeznek a koronavírus terjedése ellen (2020. 04. 01.)Vác: adománygyűjtő bankszámla vírusgátló eszközök vásárlására (2020. 04. 01.)Szájmaszkokat vittek a kórházakba a váci kézisek (2020. 04. 01.)Dunakeszi összefog csoportban ötezernél is több tag - A koronavírus elleni védekezés erősíti a közösségi összefogást (2020. 04. 01.)Libor Józsefné Dr. rangos állami kitüntetést kapott - Beszélgetés az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektorával (2020. 03. 31.)Online sportolásra hív a VSD! (2020. 03. 31.)
| Következő 15 |