Bulvár

Családi tragédia Dunakeszin, az elkövető vadászpuskával végzett áldozataival és magával – frissítve

Ahogy arról már beszámoltunk, 2021. szeptember 12-én este Dunakeszin, a Kisfaludy utcában egy férfi lőfegyverrel támadt 63 éves volt anyósára, 40 éves párjára és 7 éves közös gyermekükre. A férfi egy engedéllyel tartott vadászpuskával a sértettekre több lövést adott le, mindannyian a helyszínen belehaltak sérüléseikbe.

A lövöldözésről folyamatosan érkeztek a bejelentések a Tevékenység-irányítási Központba, a rendőrök pillanatok alatt reagáltak. A Pest megyei járőrök és nyomozók, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel közösen, nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban a sérülteken már nem tudtak segíteni, az 54 éves elkövető pedig a rendőrök kiérkezése előtt, magát is fejbe lőtte.

Mint azt a Dunakanyar Régió megkeresésére Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette: az 54 éves férfi engedéllyel tartott vadászpuskát, amellyel az utcán lőtte le a három áldozatot, majd bement az ingatlanba és ott végzett magával is a rendőrök kiérkezése előtt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytatja le az eljárást. 

Forrás: police.hu
MTI fotó: Mihádák Zoltán

Még szintén érdekelheti...