Belföld

Kedvezményes utazási ajánlat az AGROmashEXPO-ra!

2022. január 26-29. között látogasson ki a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, és vegyen részt az AGROmashEXPO-n! Idén immár személyesen várják az érdeklődőket, ahol megtekintheti a mezőgazdasági gépeket és a technikai innovációkat, illetve részt vehet színvonalas szakmai programokon.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt 2022. január 26-29. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO-ra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra.  A kedvezmény érvényesítéséhez mindössze annyi a teendője, hogy a megvásárolja 50%-os alkalmi menettérti menetjegyét Budapestre, amit a program helyszínén található mobilpénztárba lepecsételtet. Így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania.

Alkalmi menettérti menetjegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg!

Még szintén érdekelheti...