Kitekintő

Csörög: Új autó segíti a hivatalos ügyek ellátását

7 millió forintos pályázati forrásból tudtak új autót vásárolni Csörögön, mely elsősorban a polgárőrség munkáját segíti majd – mondta Szorcsik József a település polgármestere kérdésünkre – írja a 0627.hu.

Hozzátette, hogy a polgárőrség részére nyújtottak be pályázatot Pest Megye Önkormányzatához, és a Civil támogatási alap keretében nyertek. Elmondta, hogy mivel ő maga, és Kendrovszki József alpolgármester is tagjai a helyi polgárőrségnek, így elsősorban erre fogják használni a pályázati úton elnyert gépjárművet. De emellett önkormányzati célokra is tervezik használni. “Amennyiben külterületre, vagy egy önkormányzati beruházás helyszínére, építkezésre kell mennünk, ebben is segítséget jelent számunkra a jövőben ez az új autó” – fejtette ki Szorcsik József.

“A kistelepülések fejlődése sebességet váltott az elmúlt években. A rászorulók ellátásában, a biztonság erősítésében és a hivatalos ügyek ellátásában is jól jön Csörögnek az új autó, amit 7 millió forintos pályázati forrásból tudtak megvenni”- írt erről Facebook-oldalán Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője is.

Még szintén érdekelheti...