Egészségügy

Megjelent a dunakeszi írónő legújabb sikerkönyve

A Dunakeszin élő Boldog Gizella írónő Candida és sugárkutató, az alternatív gyógyászat híve. Ő volt a hazai hőlégballon sport felfejlesztője a 80-as években, műsoros divatbemutatókat szervezett országos viszonylatban és reklámirodát üzemeltetett. Magyar Napokat rendezett Amerikában több éven keresztül. Munkásságáért az USA-ban ezredesi rangot kapott.

Mindezt feldobta azért, hogy a családtagjain segíteni tudjon. Ő ápolta őket, mert a betegnek segítő, szeretettel teli családtagra van szüksége. Akkor kezdte meg az egészségügyi kutatásait, és rádöbbent, hogy a betegségek jelentős része a Candida gomba következménye. Nem csak a családján, de a többi betegen is segíteni akart azzal, hogy ismereteit megossza másokkal, így jelentek meg sorra a könyvei. 2001-ben jelent meg az első könyve: a Vigyázz a Candida fertőz – 6 kibővített kiadásban, majd az Étkezési javaslatok Candida betegeknek – 3 kibővített kiadásban, ezt követően az Egészséges akarok lenni c. könyve.

2021-ben jelent meg a Mentsd meg magad és a Földet című könyv, melynek már az ötödik kibővített kiadásán dolgozik. A könyv már három kötetes és 930 oldalas. Az olvasók köszönetei alátámasztják azt, hogy szükség van az ilyen tájékoztató kiadványokra. Mindenki számára közérthető módon íródott, olvasmányos formában. A könyv az alternatív életről szól. Megtalálható benne a sugárzás, azok káros hatásai (szív és érrendszeri betegségek, tumorok, leukémia). Megtalálható a könyvben a betegségek keletkezése, terjedése és a felépülési lehetőségek. A diéták, valamint a felépüléshez szükséges alternatívák. Rájött, hogy mi az a tényező, ami a szervezeten belüli meszesedést okozza, és azt hogyan kell kiküszöbölni. Megtalálta az okát a refluxnak és egyszerű megszüntetésének, hogy a szívinfarktust hogyan kell kiiktatni az életünkből, és a daganatos betegségeket elkerülni, vagy felépülni belőle stb. Számos betegség egyszerű megszüntetését kísérletezte ki magán, hogy másokon segíteni tudjon. A könyv öt éves kutatómunka eredménye.

Néhány olvasói vélemény részlet:

  • Kedves Gizella, nem is tudom, hogyan köszönjem meg a sok infót, Ön egy nagyon értékes ember, Isten áldja meg érte.
  • Idén töltöm be a 78. évemet, és nagy könyvrajongó vagyok. Rengeteget olvastam eddig, de ilyen érthető, olvasmányos könyvvel még soha sem találkoztam. Köszönöm, hogy megírta nekünk. Ennyi hasznos, átfogó és érthető  információt még nem láttam sehol.
  • Olyan, mintha mellettem ülne és megmagyarázna mindent, hogy én is érthessem. Csodálatos a könyv!

Gizella sokat segít a hozzáforduló betegeknek karitatív módon. Eddig több, mint tízezer beteg kereste meg és kapott megfelelő információt a felépüléshez. Volt több súlyos állapotú beteg, köztük csonkolásra váró, vagy végstádiumos beteg is, aki felépült.

Gizellát nem a pénz érdekli, hanem a siker, az elismerés és a jó referencia. Hamarosan 75 éves lesz, a halak jegyében született, de még mindig aktívan végzi a munkáját, és folytatja a kutatásait, hogy másokon segíteni tudjon. Igen ő Boldog Gizella, akire mindenki számíthat, az emberiség megmentője. Vele értékesebb lett a városunk.

Porázik Richárd

Még szintén érdekelheti...