Sport

Kundlya Zsófiáék tanítványai sikert sikerre halmoznak

A szombatot a IV. Cheerleader Gálán több mint 250 kis sportoló gyermekkel, és rengeteg nézővel, hozzátartozóval telt meg a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka. 3-tól 16 éves korosztálytól mindenki rázta a pompont, a dunakeszi pomponosok összes óvodás és iskolás csoportja bemutathatta produkcióját a büszke szülők, rokonok legnagyobb örömére. 

A fellépéseken túl volt itt zene, tánc, arcfestés, lufihajtogatás, kézműveskedés, fotósarok, tombola értékes nyereményekkel, szóval minden, ami egy színvonalas rendezvényhez kell. 

Az eseményt Dióssi Csaba polgármester köszöntő beszéde nyitotta meg, aki a sportágat korábban szintén Kundlya Zsófia szárnyai alatt űző lányai révén maga is „pomponos” apuka volt. 

A fantasztikus szombati gála után a junior csapatnak nem sok ideje maradt a pihenésre, ugyanis másnap reggel már a Ludovika Csarnokban volt jelenésük, ahol az ELTE Spring Open Cheerleader bajnokságon folytatták a versenyzést. A Dunakeszi Cheerleader Team csapatai 4 versenyszámban indultak, három formáció az ún. cheer stunts kategóriában állt rajthoz, valamint csapatunk először lépett a szőnyegre cheer show kategóriában is, ahol 19 lány adta elő a látványos dobásokkal és show-elemekkel tarkított táncát. Nem is maradt el a befektetett munka és a remek előadások eredméyne, így minden csapatnak sikerült aranyéremmel zárnia a versenyt.

Gratulálunk Kundlya Zsófiának, valamint edzőtársainak, és persze a lelkes gyermekeknek, a versenycsapatoknak a hétvégi teljesítményhez.

Dunakeszin egyre népszerűbbek a pompon foglalkozások, idén már közel 350 sportoló gyermek látogatja hétről hétre az edzéseket. 

A csapatokat, illetve a foglalkozásokat megtalálhatják a helyi óvodákban, iskolákban, és aki szívesen megnézné élőben is őket, legközelebb a Futakeszin és a majálison láthatja őket. 

Még szintén érdekelheti...