Közlekedés

Végre lesz megoldás a Kossuth-Széchenyi utca kereszteződésében?

A Kossuth Lajos utca és a Széchenyi utca kereszteződése kritikus, mondhatni kaotikus pont Dunakeszi közlekedésében. A gyalogosok arra panaszkodnak, hogy nincs zebra, az autós forgalom nehézkes, reggelente komoly dugók alakulnak ki, az alsóbb rendű utcákból hosszú várakozás után lehet kihajtani, a buszok pedig csak tovább nehezítik a helyzetet. Most úgy tűnik, valami kezdetét vette.

Sipos Dávid alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője videót tett közzé közösségi oldalán, amelyben arról beszél, hogy a forgalmi problémák megoldásán dolgoznak. A csomópont alatt egy regionális vízvezeték húzódik, amit a tavaly nyári csőtöréskor a DMRV Zrt. kicserélt, most pedig újabb munkálatokba fogtak.

A videóban hallhatjuk, hogy az alpolgármester újabb tárgyalásokat folytat a DMRV Zrt.-vel és a Magyar Közúttal is – mint fogalmaz -, ennek első jeleit már látni lehet a területen. A nap mint nap arra közlekedő gépjárművezetőkhöz hasonlóan érdeklődéssel várjuk, hogyan és mikorra oldják meg a közlekedési csomópont problémáit.

Még szintén érdekelheti...