Dunakeszi Feszt

Már csak pár óra és kezdődik a XII. Dunakeszi Feszt!

Erős nyitónappal kezd az idei fesztivál, az esti fellépők között olyan húzónevek vannak, mint Dzsúdló, Azahriah, Dj Thomx + Theo. Ne feledjék, a koncertek lakossági kérésre később kezdődnek, azaz Dzsúdló 20 órakor áll a színpadra.

A tavaly új helyszínként debütáló dunakeszi repülőtér kapacitása lehetővé teszi, hogy a fesztivál idén is zökkenőmentes legyen. Azonban érdemes időben érkezni és kalkulálni az esetleges sorban állással.

Fontos információ az autóval közlekedőknek, hogy 17 órától ideiglenesen megnyitják az Alagligeti elkerülő utat, így a fesztiválbusz is azon közlekedik. A gyorsabb, fennakadás nélküli haladás érdekében a Repülőtéri úton az Alagi lakótelep megállóban áll meg. A fesztiválozók itt tudnak le- és felszállni.

A fesztivál közösségi oldalán arra is felhívják a figyelmet, hogy a jegyek a helyszínen a kiskorúakra vonatkozó szabályok és szülői nyilatkozat miatt csak személyesen válthatók. A nyilatkozat és a szülői meghatalmazás a https://dunakeszi.hu/esemenyek/dunakeszi-feszt-2023/ oldalról letölthető.

Tegnapi összeállításunkban minden hasznos információ megtalálható a beléptetésről, valamint a programokról:

Még szintén érdekelheti...