aktuális

Dobrev Klára Dunakeszin kampányolt

A Demokratikus Koalíció (DK) 7 hónappal a választások előtt Dobrev Klárával kezdte meg a kampányt a VOKE József Attila Művelődési Központban, ahol bemutatták az árnyékkormány bér- és munkaügyi programját. Az eseményről a Dunakeszi Poszt szerkesztősége tudósított.

Az eseményen Dobrev Klára elmondta, hogy a fideszes kormány nem képviseli megfelelően a magyar embereket, és “Leplezd le Orbánt” című kiadványokat is osztottak a jelenlévőknek. A kampányeseményen a DK-s politikus mellett Varga Ferenc bér- és munkaügyi árnyékminiszter tartott előadást, aki az országos munkaügyi helyzetet fejtette ki bővebben. Az, hogy a jövő nyári választások előtt már most másodszor szervez kampányeseményt a DK Dunakeszin, azt mutatja, hogy erős politikai adok-kapok várható a városban.

Dobrev Klára és Tonzor Péter (jobbra), a Demokratikus Koalíció helyi polgármesterjelöltje

Szerettük volna megkérdezni Dobrev Klárát, milyen kampányra számíthat a lakosság Dunakeszin, de sajtómunkatársán keresztül jelezte: nem nyilatkozik.

Telefonon megkérdeztük Dióssi Csaba polgármestert is a rendezvény kapcsán, aki szűkszavúan ennyit mondott: “Dunakeszi nem politikai csatatér, Dunakeszi az otthonunk. Amióta polgármester vagyok, következetesen azt képviselem, hogy hagyjuk a város határain kívül a pártpolitikát, mert szerintem erre a dunakesziek nem kíváncsiak” – zárta rövidre a polgármester.

Még szintén érdekelheti...