oktatás

Magánintézmények jelene és jövője

A dunakeszi KONELI intézmények óvodája és iskolája részt vett az Egerben megrendezett XXV. Országos Közoktatási és Szakképzési Szakértői Konferencián. Az eseményen a KONELI, mint alapítványi fenntartású intézmény, méltóan képviselte szemléletét, és kiemelte a konstruktív életvezetés oktatásának fontosságát, jövőjét.

A jubiláló konferencia idei témája, Jövőkép 25 év tapasztalata alapján.

Kardos Éva a KONELI alapítója plenáris előadást tartott közel 500 fő előtt, olyanokat mellett, mint Dr. Polonkai Mária -c. egyetemi docens, elnök – Nemzeti Tehetségsegítő Tanács, alelnök – Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége, alelnök –Magyar Tehetséggondozó Társaság, Dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár,  Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár, Brassói Sándor c. egyetemi docens, elnök – Oktatási Hivatal.

A KONELI egyedülálló nevelési-oktatási szemlélete hozzájárul a gyerekek szociálisan értékes és az egyén szempontjából is eredményes életvitelének megalapozásához.

Kardos Éva előadásának témái: Kihívások és lehetőségek – Jövőkép egy magán fenntartó szemszögéből – Az egyedi pedagógia módszereinek jelene és jövője

A konferencia remek alkalmat teremtett a KONELI számára, hogy megossza az oktatás jövőjével kapcsolatos értékes tapasztalatát saját perspektívájából szemlélve.

Az előadáson elhangzott a KONELI nevelés-oktatási értékei és az intézményei által alkalmazott konstruktív életvezetési módszer gyakorlatának fontossága és jövőbemutató alkalmazása.

A résztvevők nagy érdeklődést mutattak a KONELI által bemutatott együttműködési lehetőségek iránt és elismerésüket fejezték ki az innovatív oktatási megközelítés megvalósításáért.

Kardos Éva beszámolt arról, hogy az egri konferencián való részvételük nemcsak új lendületet, lehetőséget adott az intézményrendszernek, hanem megerősítést nyertek abban a szándékukban is, hogy szorosabb kapcsolatot építsenek ki a közoktatási intézmények résztvevőivel.

KONELI Marketing

Még szintén érdekelheti...