aktuális

„Dunakeszin születtem!”

Szüleink, nagyszüleink között még akadhat, aki elmesélheti, milyen volt – az akkori szokásoknak megfelelően – otthon szülni, otthon megszületni. Ők azok, akik látták a régi, községből várossá fejlődő települést, ők azok, akik megoszthatják velünk nagy becsben tartott emlékeiket. Szeretnénk felkeresni azokat, akik itt születtek Dunakeszin, és a mai napig itt élnek városunkban.

Ezért keressük azokat, akik Dunakeszin látták meg a napvilágot (azaz születési helyük Dunakeszi), valamint ma is itt élnek (azaz lakóhelyük Dunakeszi). Kérem, ha Ön megfelel a fenti feltételeknek, regisztráljon az alábbi elérhetőségeken, vagy ha ismer ilyen dunakeszi lakost, bátorítsa a jelentkezésre, hogy átadhassuk a város ajándékát!

Jelentkezni a elektronikus levélcímen vagy a Facebookon (Kundlya Zsófia – Lakossági kapcsolatokért felelős önkormányzati megbízott oldalon) lehet.

A jelentkezéshez szükséges adatok: név, születési idő, születési hely (ami a lakcímkártyán szerepel), lakóhely (ami a lakcímkártyán szerepel), e-mail cím, telefonszám.

Kundlya Zsófia

Még szintén érdekelheti...