aktuális

Vitályos Eszter, a Pilis-Dunakanyar országgyűlési képviselője lesz az új kormányszóvivő

„Nagy megtiszteltetés ért a napokban, ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök úr felkért, hogy vállaljam el a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság vezetését, egyúttal pedig a kormányszóvivői feladatok ellátását is” – jelentette be Vitályos Eszter a csütörtök esti Facebook-bejegyzésében, melyet a vasarnap.hu szemlézett.

A Fidesz országgyűlési képviselője, egyben Csák János kulturális és innovációs miniszter helyettese a kormányfő felkérését elfogadta, ami azt is jelenti, hogy miniszterhelyettesi megbízatása véget ért a Kulturális és Innovációs Minisztériumban.

A parlamenti államtitkárság élére Zsigó Róbert érkezik, akinek sok sikert, erőt és kitartást kívánok! – írta, egyben megköszönte kollégáinak a tárcánál végzett közös munkát.
„Kormányszóvivőként is maradok a Pilis-Dunakanyar országgyűlési képviselője, ahonnan a legtöbb erőt és támogatást kapom az itt élő emberektől, és továbbra is azon leszek, hogy ezt megháláljam szeretett otthonomnak.

E mellett új feladatok is várnak, amelyeket a párbeszéd és a megértés kell, hogy jellemezzen! Az irány változatlan: „A Jóisten mindannyiunk felett, Magyarország mindenek előtt!” – írja Vitályos Eszter.

Még szintén érdekelheti...