aktuális

Dunakeszié lehet az „Év körforgalma” díj!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt és a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésbiztonsági Tagozat A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében pályázatot hirdetett az „Év körforgalma” címmel, melyen Dunakeszi a Kossuth-Széchenyi csomópontnál található körforgalommal indult.

A pályázat alapvető célja

A körforgalom, mint az egyik legbiztonságosabb csomóponti típus különböző változatainak szemléletes bemutatása, a KRESZ által kevésbé részletezett, a biztonságot és az egyre változatosabb körforgalmakban való tájékozódást elősegítő információk átadása, az utakat tervező és üzemeltető mérnökök és szervezetek kiválóságainak, a körforgalmak esztétikus kialakításának elismerése.

Szavazás módja:

Szavazni „A Közlekedési Kultúra Napja” hivatalos Facebook ( https://www.facebook.com/kozlekedesikulturanapja ) oldalán lehet 2024. április 22 és 30 között.

Eredményhirdetés és díjátadó:

Az „Év körforgalma” cím 2024. május 10-én A Közlekedési Kultúra Napjának országos nyitórendezvényén kerül kihirdetésre, a Művészetek Palotájában, valamint a nap hivalatos honlapján (https://akkn.hu/ ) és Facebook oldalán (https://www.facebook.com/kozlekedesikulturanapja ) közzétételre kerül.

Még szintén érdekelheti...