Sport

Irány az NBI: Bajnok lett a VSD Férfi U20 kézilabdacsapat!

BUDAPESTI ELEKTROMOS SE – VS DUNAKESZI 24:25 (12:12)

Nehéz szavakkal leírni, ami a szentendrei sportcsarnokban történ! Óriási bravúrt végrehajtva, bajnok lett a Férfi U20 kézilabda csapatunk.

Hihetetlen izgalmaknak lehettek tanúi azok, akik vasárnap ellátogattak Szentendrére, hogy megnézzek a bajnoki döntővel felérő, utolsó fordulós csatát, a nagy múltú Elektromos csapata és a VS Dunakeszi között. Hihetetlen izgalmakat hozott a mérkőzés. Az Elektromos SE a második félidő 42. percéig vezetett és ekkor Lakatos János egyenlített. Innentől kezdve a csapatunk már nem adta ki kezéből a vezetést. A vége előtt 6 másodperccel (!!!) még az Elektromos volt a bajnok döntetlen állásnál, de jött Pap Martin és 5 másodperccel a mérkőzés vége előtt belőtte a mindent eldöntő gólt. A mérkőzésen Polányi Márk 10 gólt ért el Dunakeszi színekben.

Óriási bravúr ez a kézilabda csapattól és méltán fogják Dunakeszit képviselni a 2024/25. évi elsőosztályú utánpótlás bajnokságban. Köszönjük a fergeteges szurkolást és vigyázz NBI, mert ismét jövünk egy csapattal!

FU20 II. osztály-Nyugat

TABELLA (végeredmény):

1. VS Dunakeszi – 32 pont

2. Bp. Elektromos SE – 31 pont

3. Szigetszentmiklósi KSK – 23 pont

4. MÁV Előre-Cunder Kézisuli (Székesfehérvár)

5. Tempo KSE (Budapest)

6. PTE PEAC (Pécs)

7. Rákosmente (Budapest)

8. Budakalászi SC 1995

9. KK Ajka SE

10. Százhalombattai KE-DDSE

11. Alsóörsi SE

Bajnok lett a VS Dunakeszi II női csapata is!

 VS DUNAKESZI II – GYÁLI BKSE 26:24 (13:10)

A Pest vármegyei bajnokságban játszó VS Dunakeszi II női csapatunk is bajnok lett a hétvégén. A ceglédi Gál József Sportcsarnokban megrendezett, bajnoki döntőben a Gyáli BKSE csapatát verték meg a hölgyek 26:24 arányban. Ezzel 100% -os mérleggel nyerték meg a Pest vármegye I. osztály küzdelmeit.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt olvasható:

https://livescore.mksz.hu/32021269948/esemenyek

Szép hétvége volt ez a Dunakeszi sport számára!

Jövő szezonra is Hajrá Dunakeszi!

Somfai Krisztina

Még szintén érdekelheti...