aktuális

Dióssi Csaba: Dunakeszi jövője a tét a vasárnapi választáson

„A választáson nagyon fontos döntést hozunk. Öt évig az Önök által megválasztott tisztségviselők fognak dönteni arról, merre haladjon tovább Dunakeszi. Óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy ebben a ciklusban is képviselhettem a dunakesziek érdekeit. Azt kérem Önöktől, hogy vasárnap szánjanak időt a szavazásra, mert Dunakeszi jövője a tét” – írja cikluszáró polgármesteri hírlevelében Dióssi Csaba.

„Ez a ciklus az összefogás és az eredményesség időszaka volt, annak ellenére, hogy először a járvánnyal, aztán az energiaválsággal és a magas inflációval kellett megküzdenünk, mégis, minden idők legnagyobb eredményeit értük el: felépült a Dunakeszi Diáknegyed, két sportcsarnok, körforgalmakat, utakat, járdákat és játszótereket építettünk, és a város történetének legátfogóbb zöldítése valósult meg.

Dunakeszi sikeres város, azonban elég néhány rossz döntés, ami mindent megváltoztat.  A képviselők, a szakembergárda és a lakosság közösen dolgozik azért, hogy itt minden generáció otthon érezhesse magát. Szerintem az összefogás, működőképesség és kiszámíthatóság a most vasárnapi választás tétje. 

Polgármesterként annyit mondhatok: kérem, éljenek demokratikus jogukkal és támogassák azt a csapatot, amelyben Dunakeszi működőképességét biztosítottnak látják. A városi honlapon minden szükséges információt megtalál a választás menetéről.”

Még szintén érdekelheti...