Dunakeszi

Alpolgármesteri megbízottként a közösségért dolgozik

Az egykoron önálló közigazgatási ranggal büszkélkedő Alag – az 1910-es szétválás után – 1950. január 1-jével újra egyesült Dunakeszivel, amely napjainkban is meghatározó, a családok ezreinek otthont adó, dinamikusan fejlődő lakókörnyezete az ötvenezres városnak. 

A szépen fejlődő családi házas és lakóparki környezet számos – közösen megoldandó – feladatot jelent az önkormányzat és az ott élők számára egyaránt.

A perspektivikus gondolkodás és cselekvés bizonyítéka, hogy Erdész Zoltán alpolgármester Alag városnegyed fejlesztésének és a mindennapok során jelentkező feladatok sikeres megoldásának elősegítésére, és koordinálására alpolgármesteri megbízottnak nevezte ki Juhász Ádámot.

Erdész Zoltán alpolgármester és szakmai megbízottja, Juhász Ádám

Az alpolgármester választása nem véletlenül esett Juhász Ádámra, aki közel 20 éve él Dunakeszin, és 15 éve dolgozik az önkormányzatnál.

– Alapító munkatársa vagyok a sikeres Dunakeszi Programiroda közösségének, 2019 decemberétől tagja vagyok Pest megye legnagyobb sportegyesületének, a Városi Sportegyesület Dunakeszi elnökségének, melyben Dunakeszi Város Önkormányzata képviseletében tevékenykedem. Minden erőmmel azon leszek, hogy megfeleljek a feladatnak – írja bemutatkozásként közösségi oldalán Juhász Ádám, aki az alagi polgárokkal konstruktív együttműködést szeretne kialakítani.

V. I. (Dunakeszi Polgár)

Még szintén érdekelheti...