oktatás

Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat?

Lépten-nyomon azt lessük, hogyan tehetnénk gyerekünk kedvére, hogy jól érezze magát a bőrében, mert ha ő jókedvű és boldog, akkor a szülők is azok. Akkor béke van és harmónia. Elmondható, hogy ha egy gyermek kiegyensúlyozott, az oktatási intézményekben ügyesen veszi az akadályokat, az otthoni környezet elfogadó, támogató, akkor sikeres felnőtt válik belőle. Igazán egyszerűen hangzik ez a recept.

De hogyan tudhatjuk biztosan, hogy mivel teszünk jót nekik? Hogyan leszünk megfelelően támogató szülők? Hogyan hozhatjuk ki belőlük a legjobbat?

Járjon “versenyistállóba”, alternatív iskolába, minden nap extra foglalkozásokra? Nem lehet, hogy attól lesz boldog ha szabadok a délutánjai, együtt lehet a szüleivel vagy a kortársaival játszhat?

A Dunakeszi székhelyű KONELI (Konstruktív ÉLetvezetés Intézményei) Intézmények fontosnak tartja, hogy oktatási intézményként segítse a szülőket a hagyományos kereteken túl is, hogy egymást jó társként kiegészítve építsék a gyermekek boldog, sikeres jövőjét. Ezért szerveznek egy előadás estet, ahol hiteles szakemberektől kapnak a gyermeküket tudatosan nevelő szülők hasznos információt, mely segíti őket a mindennapokban, kézzelfogható tanácsot adva a sikeres felnőtté nevelés útján.

Az eseményen két neves szakértőtől is hallunk előadást: Bagdi Bella személyiségfejlesztő előadó, tréner, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogságóra mozgalom elindítója, előadásából kaphatunk választ a fenti kérdésre. Illetve Kardos Éva a Koneli Intézmények alapítója, kétgyermekes édesanya és szemléletváltó szakértő beszél a szülői lét felelősségéről. 

Az előadások után pódiumbeszélgetés keretében Bagdi Bella és Kardos Éva, mellett Tenki Réka édesanya, színésznő és Szabó Márta tanítónő, a Boldogságóra nagykövete tapasztalatait, tanácsait ismerhetjük meg. Majd ezt követően nézői kérdésekre is válaszolnak a meghívott előadók.

Sütő-Pataki Andrea

***

 Az esemény időpontja: 2022. május 26. 17:00-20:30

Helyszín: Budapest, Damjanich u. 50. D50 Kulturális Központ

Jegyek a jegy.hu oldalon: Koneli Est Bagdi Bellával és Kardos Évával: Hogyan hozd ki gyermekedből a legjobbat?

Bővebb információ: www.almaegyesulet.hu/koneliest

Még szintén érdekelheti...