gazdaság

Kiemelkedően Családbarát Hely-díjjal ismerték el a Lukács és Tamás Kft. tevékenységét

Lukács Balázs: „Az első gyereksarkot még nekünk építették a szüleink!”

„Alapításunk óta küldetésünk, hogy ne csak a gépjármű értékesítés és javítás terén legyünk kiválóak, hanem figyeljünk a legfontosabbra: saját családunkon kívül a nálunk dolgozók, vagy a hozzánk ügyfélként betérők családjaira is. Ez a szellemiség olyannyira egybeforrott velünk, hogy sosem jelentett kérdést az üzlet vagy a család elsőbbsége, hiszen nálunk nem kell választani a kettő között, mert az üzlet és a család egyformán fontos a számunkra. Mindig öröm és büszkeség, ha ezt mások is észreveszik.

A Családbarát Magyarország Központ immár három éve, 2019 óta működik együtt a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségével, amelynek a mi cégünk is a tagja. Idén az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a központ alapított egy új díjat, amelyet a GÉMOSZ tagsága közül nekünk adományozott először. A díj neve: Kiemelkedően Családbarát Hely.

Dr. Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ vezetője a díjátadón elmondott beszédében kiemelte, hogy az elmúlt 100 évben fokozatosan vált a családok mindennapi eszközévé az autó. A 21. századra sem csupán a kombi szóval lehet összekapcsolni a családokat és az autókat. A járműipar környezetkímélő törekvései, a közlekedés fenntartható megoldásai, sőt, saját szokásaink változtatása mind gyermekeink, majd családjaik jövőbeni életminőségét alakítják. Az ügyvezető asszony cégünket méltatva azt mondta:

„A szalonba érkezve rögtön érzékelhető a családias légkör, az ügyfélváróban a megszokottnál nagyobb játszósarok várja a kisgyermekeket. A játékok mellett babakocsit, pelenkázót, valamint gyermek-kiegészítőkkel felszerelt mosdót is találtunk.”

A Családbarát Magyarország Központ díja, a GÉMOSZ ajánlása megerősítette, hogy a több mint 25 éves múltra visszatekintő vállalkozás közösségi programjaival, a speciális élethelyzetekre, az otthon lévő kismamákra és nyugdíjba vonult munkatársakra is figyelmet szentelve munkáltatóként is kiemelkedően családbarát.

Köszönjük mindenkinek, munkatársainknak, ügyfeleinknek egyaránt, hogy nap mint nap bizonyíthatjuk, hogy nem kell választani a vállalkozás és a család között, ha valóban komolyan vesszük feladatainkat, és vigyázunk értékeinkre.

Dr. Szuromi-Kovács Ágnes és Lukács Balázs

Cégünk nevében Lukács Balázs vette át a Családbarát Magyarország Központ, Kiemelkedően Családbarát Hely-díját.”

Lukácsné Tamás Katalin
ügyvezető – tulajdonos

Fotó: Förster Tamás

Még szintén érdekelheti...