Sport

A VSD 20 szakosztálya mutatkozott be a Dunakeszi Feszten

Immár 5. alkalommal került megrendezésre a VSD sportágválasztója, ami a Dunakeszi Feszt egyik legnépszerűbb programkínálata volt. Pest megye egyik, ha nem a legnagyobb utánpótlás-nevelő egyesületének 20 szakosztálya 27 sportág bemutatójával várta az érdeklődőket. 

Nagy Bandor a korfballt népszerűsítette a sportágválasztón

A gyerekek sátorról sátorra jártak és próbálták ki sportágainkat, amiket pecséttel igazoltunk és a sportágak kipróbálása után VSD-s emléktárgyakkal ajándékoztuk meg őket. Bemutatóinkat óriási érdeklődés övezte, gyerekek és szülők is próbára tették ügyességüket.

Sokan voltak kíváncsiak Somfai Péter olimpiai bronzérmes vívó szakmai tanácsaira

A rendezvényen tiszteletét tette a kétszeres Európa-bajnok, kétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes, kétszeres világbajnoki ezüstérmes, kétszeres világbajnoki bronzérmes és a riói olimpia bronzérmese Somfai Péter vívó, aki a vívni vágyó gyerekeknek beszélt a sportág szépségéről és jó néhány hasznos tanáccsal látta el őket.

Klampár Tibor még ma is csúcsformában játszik

Az asztaliteniszezőknél, Klampár Tibor kétszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok, olimpiai 4. helyezett pingpongosunkkal ütögethettek az érdeklődök. A küzdősport szakosztálynál az Európa-bajnok Lám Bálint kötöttfogású birkózó segítette és motiválta a gyerekeket.

A judo szakosztály vezetői: a Dobos házaspár

Sokan voltak kíváncsiak az úszó, a korfball, a judo, valamint a labdarúgó szakosztály bemutatóira is.

Összességében elmondható, hogy sikerült nagyon sok gyereket megszólítanunk – szórólapjaink is mind elfogytak -, akik ennek a rendezvénynek a hatására fognak csatlakozni a VSD népes csapatához. Várjuk továbbra is a jelentkezőket.

Somfai Krisztina

Fotó: Fabriczi István és KesziPress

Még szintén érdekelheti...