Kitekintő

A Belügyminisztérium Idősekért díjjal tüntette ki Radvánszki Editet

A Belügyminisztérium idén Radvánszki Editet tüntette ki az idősekért végzett áldozatos munkájáért a szociális munka napján. Radvánszki Editet Dunakeszi határán túl is jól ismerik és elismerik, aki országos szenior örömtánc táborok, látványos bemutatók sokaságát szervezte az elmúlt években a szép korú hölgyek és urak aktív közreműködésével, mellyel bearanyozta az idős emberek hétköznapjait. Rendszeres fellépői a Mozdulj, Dunakeszi! nagy sikerű szabadidős programnak és a városi nyugdíjas klub rendezvényein.

Az ünnepélyes díjátadón Fülöp Attila államtitkárral

Az elismeréséért Facebook-oldalán személyes hangvételű bejegyzésben mondott köszönetet:

„Érezted már, hogy akkora a boldogság benned, hogy nem fér el a szívedben? Feszít és a szádat mosolyra húzza, ha akarod, ha nem.

Ezzel a különleges eseménnyel tető került a munkásságomra. Külön csodálatos, hogy az elismerés, az IDŐSEKÉRT DÍJ. ÉRTÜK-VELÜK-ÖRÖKKÉ.

Soha nem számítottam ekkora elismerésre, még ha titokban vágytam is rá. Közel 50 év gyümölcse beérett számomra. Nem mondom, hogy könnyű volt az út, de azt igen, hogy soha nem éreztem munkának és tehernek, hanem csodálatos feladatnak. Hálásan köszönöm mindenkinek, aki ez idő alatt mellettem, körülöttem volt.

Köszönet a felterjesztőnek, Dunakeszi Város Önkormányzatának.

A férjemnek és a családomnak hálás vagyok nagyon, mert rengeteg segítséget és bíztatást kaptam az évek során, és mindig büszkék voltak rám.

A díjátadó után megszólított a bíráló bizottság egyik tagja és elmondta, hogy az elbírálás alatt én voltam az egyik személyes kedvence. Nem ismert, sosem látott, csak nagyon tetszett neki, amit csinálok.

Mindnyájan ’reszkessetek’, mert új erőre kaptam!”

Még szintén érdekelheti...