ünnep

A Mikulás nagyon kedveli a dunakeszi gyerekeket

A Mikulás nagyon szereti a dunakeszi gyerekeket, akiket vasárnap háromszor is meglátogatott ajándékokkal teli puttonnyal.

A városi önkormányzat idén is két Mikulás-műsorral ajándékozta meg az óvodásokat, akik az előzetes regisztráció alapján a József Attila Művelődési Központ színháztermében délelőtt vagy délután tekinthették meg a Napraforgó Meseszínpad Találkozás a Mikulással című előadását, majd átvehették az ajándékcsomagokat a Mikulástól. Az önkormányzat felajánlását a  dunakeszi Nyugdíjas Kiránduló Klub tagjai készítettek elő nagy szeretettel.

Advent második vasárnapján az ünnepi program délután négy órakor az Eszterlánc Tagóvoda műsorával folytatódott, majd Farkas László plébános osztotta meg adventi ünnepi gondolatait a várakozókkal a Casalgrande téren, aki Szabó József egyházügyi tanácsnokkal, önkormányzati képviselővel együtt gyújtotta meg az adventi koszorún a reményt szimbolizáló második gyertyát.

A program zárásaként a gyerekek ismét találkozhattak a Mikulással, aki látványos lufihajtogatással „varázsolta” el a kicsinyek sokaságát, akiket a Dunakeszi Programiroda munkatársai pedig Mikulás-napi ajándékcsomaggal leptek meg.

Tóta Krisztián fotográfus képes tudósítása:

Még szintén érdekelheti...