Sport

Nemzetközi siker részese a VSD kiváló tollaslabdázója, Szabolcs Márton!

A Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) tollaslabdázói több versenyen is képviselték magukat az elmúlt napokban, de haladjunk kronológiai sorrendben. Először Sándorházi Viviennek szurkolhattunk az Észtországban rendezett nemzetközi tornán.

A 16 közé jutásért azonnal a tábla 3. legerősebb ellenfelét kapta, a francia Yaelle HOYAUX -ot, aki ellen sajnos vereséget szenvedett és az első fordulóban búcsúzni kényszerült.

Pécsett, a Nation to Nation U13 nemzetközi csapatversenyen lépett pályára a magyar válogatott, amit fölényesen megnyert.  A VSD színeiben Szabolcs Márton is részt vett a versenyen, aki 9 mérkőzésen kapott lehetőséget, 5 egyéni és 4 páros számban, ezek közül mindössze egyetlen egy páros mérkőzést veszített el, a többit megnyerte. Bartha Enikő, a VSD utánpótlásedzője is részt vett a versenyen, aki tanácsaival támogatta a magyar csapatot!

A sikeres  szereplés a hétvégén Cegléden folytatódott a felnőtt „B” kategóriás országos ranglista versenyen is. Férfi párosban a dobogó legmagasabb fokára Ágai Zsombor – Kis-Kasza Miklós állhatott fel. Vegyes párosban Vetor Nikol – Kis-Kasza Miklós.

Középhaladó játékosok közül néhányan részt vettek a Dánszentmiklóson megrendezett 50. évfordulós emlékversenyen.

“A” kategória egyéni bronzérmese: Pintér Zsombor Máté

“B” kategória egyéni ezüstérmese: Szondi Luca

Somfai Krisztina

Még szintén érdekelheti...