Kultúra

A Női Nem – Gájer Bálint nőnapi gálakoncert

Nőnap alkalmából gálakoncerttel készül Dunakeszi Város Önkormányzata a VOKE József Attila Művelődési Központban.

Gájer Bálint: A Női Nem című gálakoncertre várjuk szeretettel a dunakeszi hölgyeket és kísérőiket március 12-én 16:00 órától és 19:00 órától. A délutáni, valamint az esti 90 perces koncert repertoárja megegyezik.

A koncertre a belépés ingyenes, azonban az alkalmon való részvétel Dunakeszi Kártyához és előzetes regisztrációhoz kötött. Két lehetőség kínálkozik a koncertre való jelentkezéshez: DunakesziAppon vagy telefonon keresztül.

A DunakesziApp városi mobilalkalmazásban a Programok között ki kell választani A Női Nem – Gájer Bálint nőnapi gálakoncertje című eseményt, és a jelentkezem gombra kattintva kitölteni a regisztrációs felületet. A DunakesziApp asztali gépről innen elérhető.

Telefonos regisztráció a 27/542-800-as telefonszámon a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán lehetséges. A regisztrációhoz az alábbi adatokra van szükség (név, cím, adószám, e-mail cím). Az adatok kezelése az ingyenesen juttatott jegyek adóügyi nyilvántartása miatt szükséges, mely kizárólag a 2023.03.12-i nőnapi gálakoncertre korlátozódik. Az Adatkezelési Tájékoztató erről az oldalról letölthető. 

Aki még nem rendelkezik Dunakeszi Kártyával, az önkormányzat ügyfélszolgálatán igényelhet.

Szeredi Helga/Dunakeszi Polgár

Még szintén érdekelheti...