aktuális

Gyermekfelügyelet iránti igény felmérése Dunakeszin

Dióssi Csaba polgármester a közösségi oldalán intézett kérdést a Dunakeszin élő kisgyermekes családokhoz. Köztudott, hogy Dunakeszit, Budapest agglomerációs körzetében az egyik legélhetőbb várost szívesen választják a fiatal családok lakhelyükként. Ennek köszönhető, hogy a folyamatosan fiatalodó városban évről évre felmerül az igény az oktatási intézmények, ezen belül is az óvodák és a bölcsődék kapacitásának bővítésére. Az alábbi űrlap kitöltésével lehet nyilatkozni arról, hogy a kisgyermekes édesanyák szükségesnek tartják-e a bölcsődéhez hasonló szolgáltatást nyújtó gyermekfelügyelet elindítását.

Minden anyának adódhat olyan élethelyzet, amikor egy kis segítségre van szüksége. Az elmúlt időszakban többen is megkerestek ebben a témában. Úgy érzem, lépnünk kell.
A következő napokban szeretném felmérni, hogy mekkora az érdeklődés egy olyan lehetőségre, ahol az édesanyák pár órára igénybe vehetnek egy bölcsődéhez hasonló szolgáltatást, egyfajta gyermekfelügyeletet.
Kérem, segítse munkánkat a kommentben lévő űrlap kitöltésével, június 30-ig várjuk a válaszokat.
Köszönöm együttműködésüket!

Forrás: Dióssi Csaba közösségi oldala

Az űrlap: https://docs.google.com/forms/d/1oXtCDd_v2q2nSsuLSvKpO6XECgCms9Ptg8IXyuO-3Kc/viewform?pli=1&fbclid=IwAR124WmtVu7SdW_CndLpGGOeU_-QhM_UGKLb9YmteZuCjMU2qb2zh7I4lNE&pli=1&edit_requested=true

Még szintén érdekelheti...