aktuális fejlesztés

Újabb parkolók épültek – Épül a Klapka utcai körforgalom és az út

Megkapta a használati engedélyt és az autósok szolgálatába állhatott az új, több mint 70 férőhelyes Sólyom utcai parkoló, amely elsősorban a Magyarság Sporttelep és az új városi sportcsarnok kiszolgálását célozza.

Meg kell emlékeznünk arról, hogy az önkormányzat alig több mint tíz évvel ezelőtt, 2012-ben vette át a sporttelep tulajdonjogát. Akkor még közvilágítás sem volt a területen. Azóta megújult a főépület, a centerpálya, műfüves- és BMX-pálya épült, megújult az atlétikai  futófolyosó, dobópálya és sportcsarnok épült – számolt be büszkén a fejlesztésekről Csoma Attila önkormányzati képviselő.

A sportcentrum keleti oldalán épülő Dunakeszi Diáknegyed főbejáratánál elkezdődött a körforgalom és az intézmény mellett a Klapka utca útpályájának újjáépítése. A fejlesztés elősegíti az autós forgalom folyamatos haladását a város északi részén, összeköttetést teremt a 2. számú főút és az M2-est összekötőúttal. Az útépítés idejére – 2023.08.21-től 2023.09.10-ig – teljes útlezárást rendeltek el a Klapka utca – Bagoly utca-Kosztolányi utca közötti – szakaszon.

B. Szentmártoni

Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...