Fesztivál

Idén is sokrétű programokkal vár a Dunakeszi Feszt

Azahriah, Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, Charlie, Dzsúdló, Dj Dominque, Dj Thomx, Audioshake, Jazztelen, a Fissz Feszt tehetségei, a gyerekeknek Wolf Kati, a Kicsi Gesztenye Klub és a Görbe Tükör Színház az idei nagy fellépők a XII. Dunakeszi Feszten.

Szeptember 8-10-ig, három napon át két színpadon folyamatos koncertek és előadások várják a fesztiválozókat. A színpadi produkciók mellett vidámpark, ingyenes gyermekjátékok, foglalkozások, technikai kiállítás, nemzetiségi kiállítók, street food ételek, kézműves árusok és ÖKO-sarok színesíti a programokat. Itt változatos környezetvédelmi attrakciókkal készülünk a kicsiknek és a nagyoknak: állatbemutatóktól a teaházon át az ÖKO-játszótérig sok érdekesség várható.

Mivel Dunakeszi a sportok városa, a sport is fontos szerepet kap a Dunakeszi Feszten. Szombaton a II. Dunakeszi 7próbán méri össze rátermettségét 12 csapat 7 versenyszámban. Szurkoljunk nekik együtt az izgalmas és játékos feladatok teljesítése közben. Vasárnap a VSD sportválasztóján az egyesület 22 szakosztályának 26 sportága várja az érdeklődőket: minden korosztály kipróbálhatja magát, akár több sportban is. A gyerekek egy menetlevélen pecséteket gyűjthetnek a sportállomásokon, majd ajándéksorsoláson vehetnek részt. Valamint kitelepül a VSD Shop és a Dunakeszi Shop is.

Addigra Zokni is visszatér a nyári szünidőről és folytatódik a matricagyűjtés a Gyűjtsd össze Dunakeszit! matricás albumba. A központi matricasátor mellett további állomásokon, kiállítóknál és programpontoknál szerezhetnek matricát a dunakeszi gyerekek. És természetesen a már hagyománnyá vált nyereményjáték is része a fesztnek. A szelvények a Dunakeszi Shopban elérhetők. A fődíj idén is egy Merida kerékpár a Winkler sport felajánlásából.

A rendezvényre a belépés 17 óráig mindenki számára ingyenes. 17 órától a Dunakeszi Kártya birtokosok ingyenesen látogathatják a koncerteket, Dunakeszi Társkártyával és Vendég Társkártyával pedig 20% kedvezménnyel váltható jegy a helyszínen. További részletekért, jegyárakért látogassanak el a www.dunakeszi.hu weboldalra.

Vár mindenkit a fergeteges, nyárzáró Dunakeszi Feszt!

Szeredi Helga

Még szintén érdekelheti...