oktatás

Rétvári Bence: megérkeznek a tankönyvek az iskolákba, rendben elkezdődik a tanév

Megérkeznek a tankönyvek az iskolákba, így rendben elkezdődhet az idei tanév – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Rétvári Bence közölte: augusztus elején kezdődött meg mintegy 13 millió tankönyv kiszállítása mintegy 4200 iskolába. Azok az iskolák, amelyek a múlt hétre kérték a tankkönyveket, már megkapták. Az erre a hétre kért tankönyvek is rendben megérkeznek – mondta.
    Az államtitkár kitért arra is, a tanárok létszámában sem történt „semmi rendkívüli változás”, így szeptember elején el tud kezdődni a tanítás.

Forrás: MTI

Budapest, 2023. augusztus 28. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára (b) és Kovács Péter (Fidesz-KDNP) polgármester a XVI. kerületi Kölcsey Ferenc Általános Iskolában 2023. augusztus 28-án. Az államtitkár közölte: augusztus elején kezdõdött meg 13 millió tankönyv kiszállítása mintegy 4200 iskolába. Azok az iskolák, amelyek a múlt hétre kérték a tankkönyveket, már megkapták. Az erre a hétre kért tankönyvek is rendben megérkeznek. MTI/Máthé Zoltán

Még szintén érdekelheti...