gyász

Elhunyt Kecskeméthy Géza, Dunakeszi korábbi polgármestere

„Hosszú betegség után elhunyt Kecskeméthy Géza, Dunakeszi korábbi polgármestere és díszpolgára. Többségünk emlékszik még arra a 13 évre, amíg ő vezette városunkat.” – írja Facebook-oldalán Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere.

„Ebből 10 évet dolgoztunk együtt. Sokat tanultam tőle, amik segítették a munkám. Köszönjük mindazt, amit Dunakesziért tettél!

Nyugodj békében, Géza!” – búcsúzott elődjétól, Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere.

***

Kecskeméthy Géza városvezetése alatt (1997-2010) költözött a rendőrség a jelenlegi Tábor úti épületébe (1998), épült ki a Szent István park (2000), kezdődött meg a város utcáinak gyorsított ütemben történő aszfaltozása (2000-), vált teljessé a város szennyvízhálózata (2001-), épült egészségház a Tábor utcában (2003), bővült új szárnnyal a Városháza (2005), kiépült a Révész István sétány (2005), újult meg a Casalgrande tér és a zeneiskola épülete (2006), felújították a Széchenyi István Általános Iskola főépületét (2007), háromcsoportos óvoda épült a Posta utcában és ugyanott átadásra került a Széchenyi István Általános Iskola új iskolarésze (2007), valamint megtörtént a Szent Erzsébet óvoda alapkőtétele (2008).

Kecskeméthy Gézát városfejlesztő munkájának elismeréseképpen Dunakeszi Város Képviselő-testülete 2015-ben Dunakeszi díszpolgárává választotta.

Szerkesztőségünk ószinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak!

Isten nyugosztaljon Polgármester Úr!🖤

Még szintén érdekelheti...