fejlesztés

A gödi gyerekek legnagyobb örömére új játszótérrel bővült a város

Lovagi vár, csúszdák, siklópálya, hintapark és számos más játék várja október 18-tól a gödi gyermekeket. A modern, integrált játszótér építése Göd Város Önkormányzata és a Samsung SDI Magyarország együttműködésével valósult meg. A területet a város biztosította, a Samsung pedig vállalta a játszótér megtervezésének és megépítésének teljes költségét.  

Hyun Jung, a Samsung SDI gödi gyárának alelnöke adta át a játszótér kulcsait Kammerer Zoltánnak, Göd polgármesterének

2023 augusztusában, a városi strand szomszédságában, a Pulykaház utcában indult el annak az 1200 négyzetméteres játszótérnek az építése, amely október 18-tól szolgálja a környéken lakó, vagy a strandra látogató gyermekek és szüleik kikapcsolódását. A játszótéren egy éves kortól egészen 14 éves korig minden korosztály talál az ügyességet, egyensúlykészséget, erőt fejlesztő játékokat.

A tervezés és a kivitelezés során a vállalat és a kivitelező cég egyaránt nagy hangsúlyt helyezett a biztonságra. A játszótér megfelel a legmagasabb hazai és európai biztonsági feltételeknek, valamennyi játék TÜV minősítéssel rendelkezik, a tér talaja pedig esésvédő gumiburkolatot kapott.

A játszótér megfelel a legmagasabb hazai és európai biztonsági feltételeknek

A szülők kényelmét szolgáló padokat úgy helyezték el, hogy azokról a játszótér teljes területe belátható. A környezettudatosság jegyében a világítást napelemes lámpák biztosítják, a játék közben elfogyasztott üdítők és ételek dobozainak pedig szelektív hulladékgyűjtő került kihelyezésre.

Forrás: MTI

Fotó: Kammerer Zoltán Facebook-oldala

Még szintén érdekelheti...