aktuális

Pénteken Pongrácz Bence sikeréért szurkolhatunk

Pongrácz Bence a VSD judosa holnap tatamira lép Montpellierben, a 2023-as felnőtt Európa-bajnokságon, akiért Dunakeszi sportszerető közönsége egy emberként szurkol.

November 3-án kezdetét veszi a Judo Európa-bajnokság a franciaországi Montpellierben, ahol a magyar válogatott judosai készen állnak a küzdelmekre. Tizenegy magyar versenyző, köztük a VSD (Városi Sportegyesület Dunakeszi) tehetsége, Pongrácz Bence, mérik össze tudásukat a kontinens legjobbjaival.

Az Európa-bajnokságon 46 ország 388 judokája vesz részt. Dobos Gábor mesteredző tanítványa is kitartó edzésekkel és kemény munkával készült a már az olimpiai kvalifikációs sorozathoz tartozó versenyre, ahol büszkén képviseli Magyarországot és klubunkat.

A hivatalos mérlegelés ma este 6 órakor kezdetét veszi, és holnap délelőtt 10 órakor már a Sud de France Arenában szurkolhatunk Bencének, akinek ellenfele az esti sorsoláskor fog kiderülni, de mindenképpen tájékoztatunk róla. Az EB jelenlegi címvédője az ukrán Bogdan Jadov


Bence és a magyar judosok készen állnak, hogy képviseljék Magyarországot ezen a rangos versenyen, és az egész ország büszkén szurkol nekik.

A versenyt az M4Sport televízió 16:35-kor élőben közvetíti. Felvételről később, 21:45-kor is megtekinthető lesz.

Sok sikert és eredményes küzdelmet kívánunk nekik Montpellierben!

Somfai Kriszti

Még szintén érdekelheti...