fejlesztés

Sölch Gellért: Kevés az olyan település, mely éppen, hogy átadja az egyik bölcsődéjét, kezdheti is a következő építését 

Kevés az olyan település, mely éppen, hogy átadja az egyik bölcsődéjét és egy hét múlva rá már kezdheti is a következő építését, nagy dolog ez, különösen annak a fényében, hogy a kormány célul tűzte ki, hogy a bölcsődei férőhelyekben nagyon komoly növekedést ér el – jelentette ki Sölch Gellért stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkár Őrbottyánban a település újonnan épülő bölcsődéjének alapkőletételén.

A bölcsőde megépítéséhez több mint 700 millió forint támogatást kapott Őrbottyán, melynek révén egy 48 férőhelyes, 493 négyzetméter alapterületű intézmény épül – közölte az alapkő letétel során Szabó István, a település polgármestere. A játszókerten kívül, tizenegy parkoló valósul meg, melyből egy mozgássérült parkolási lehetőség is lesz. Az épület is komplex akadálymentesítéssel ellátott – írja 0627.hu.

2021 novemberében adták át a Gyermeksziget Bölcsődét

Őrbottyánban 2021 novemberében adták át a Gyermeksziget Bölcsődét, a közelmúltban, október elején tagintézményeként a Kicsikék Tagbölcsőde nyílt meg. A minap pedig letették a 48 férőhelyes bölcsőde alapkövét.

2023 október elején a Gyermeksziget Bölcsőde tagintézményeként nyílt meg a Kicsikék Tagbölcsőde

Még szintén érdekelheti...