aktuális

100 ezer forint értékű utazást vett át a 0627.hu fotópályázatának győztese

Hrabanek Piroska nyerte meg a 0627.hu fotópályázatának fődíját, a 100 ezer forint értékű utazást. Nyereményét a váci Dunatours utazási iroda ajánlotta fel, akik segítségére lesznek az út megszervezésében is. Az ajándékot december 14-én vette át.

Huszák-Nemes Zsuzsanna, a 0627.hu főszerkesztője úgy fogalmazott: a portál azzal a céllal hirdette meg a fotópályázatot, hogy a lehető legtöbb platformon bemutassuk a térség természeti értékeit és épített örökségeit. Ezekkel nap mint nap találkozhatunk, de a rohanó világban ritkábban jut időnk megcsodálni őket. A versenyre számos pályamű érkezett, a legjobbak közül a közönség választotta ki azt a hármat, aki díjazásban is részesül.

A legtöbb szavazatot Hrabanek Piroska kapta, aki a zebegényi Havas Boldogasszony-templomról készített fotójával 682 reakciót szerzett. Így toronymagasan ő nyerte meg játékot.

Hrabanek Piroska már konkrét úti célokkal érkezett, Cserszegtomajra szeretne utazni kiskutyájával és nővérével. Rendszeresen készít hobbi szinten fotókat, több mint százszor láthattuk már képét például az MTVA televíziós csatornáin.

Lapunknak a díjátadón úgy fogalmazott: fantasztikus érzés volt megnyerni ezt a játékot, főleg úgy, hogy a falunkat, Zebegényt népszerűsíthetjük a fotóval. Amire büszke vagyok, hogy soha nem színezem a fotókat, mindig az eredeti képeket jelentetem meg.

A 100 ezer forint értékű utazást a váci Dunatours Utazási Iroda ajánlotta fel. Lakatos Gabriella irodavezető a díjátadón úgy fogalmazott: azért is álltunk a kezdeményezés mellé, mert mint utazási irodának, utazási szolgáltatónak fontos, hogy megmutassuk szűkebb térségünk, a Váci és Szobi járás természeti értékeit, nemcsak profi fotós által, hanem az itt élő emberek vagy idelátogató turisták szemszögéből. A képekben megmutatkozik a fotós lakóhelye, kedvenc helye vagy épp csak egy jó időben tett kirándulás maradandó pillanata, amit úgy érzett, hogy meg kell örökíteni.

Mint hangsúlyozta, az utalvány külföldi és belföldi utazáshoz egyaránt felhasználható és segítenek a teljes szervezésben.

Második helyezett lett Bíróné Sági Brigitta, aki Acsáról küldött nekünk fotót. A Sinkár-tavat fotózta naplementében. Ő 533 szavazattal nyert egy kétszemélyes sültestálat a letkési Egy falat vendéglő jóvoltából.

A harmadik legjobb fotót pedig Szrena Szilárdné készítette, aki Ősz a nyárban című képével 504 szavazatot szerzett. Jutalma egy ajándékcsomag.

Forrás: 0627.hu

Még szintén érdekelheti...