aktuális

A kosdi Lunczer Pálinkaház lett az Év Kisvállalkozója

Pest Vármegye Közgyűlése Év Kisvállalkozója Díjat adományozott a Lunczer Pálinkaház részére a minőségi élelmiszerek népszerűsítésében, a hagyományok megőrzésében és megújításában elért sikerei elismeréseként, mellyel hozzájárult közössége és a helyi gazdaság fejlődéséhez.

A díjazott méltatásában elhangzott: mi mutatná jobban az elhivatottságot, mint az, hogy valaki 60 évesen újra iskolapadba üljön, hogy megvalósíthassa álmait a legmagasabb szinten? Lunczer Attila pontosan ezt tette. Szeretett volna minőségi pálinkát készíteni, hogy abban mások is megtalálhassák a gyümölcs igazi csodáját, ezért 2014-ben létrehozta a Lunczer Pálinkaházat. 

Pálinka blendjei és esszenciái, ginjei és fűszeres párlatai új ízeket, új színeket, új lendületet vittek bele a hazai főzdék világába. 2022-ben Fürtös Meggy pálinkája az Agrárminisztérium pálinkája címet is megkapta. Szakmai oktatási vezetőként igyekszik tapasztalatát, tudását átadni a következő generációknak is. Felesége, lányai és fia is a pálinkaház tagjai, közösen végzik a mindennapi feladatokat. 

A díjat Lunczer Attila tulajdonos vette át.

Forrás: 0627.hu

Még szintén érdekelheti...