aktuális

Játszótér és tornasátor-fejlesztéseket jelentett be Tuzson Bence

Tuzson Bence igazságügyi miniszter, Pest vármegye 5. számú választókerületének országgyűlési képviselője az új esztendő első napjaiban közösségi oldalán jelentette be, hogy Dunakeszin, Fóton és Gödön az oktatási intézményekben játszótér- és tornasátor fejlesztés valósulhat meg az állami támogatásnak köszönhetően.    

„A Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium sportpályáján tornasátor telepítésére érkezik támogatás. Ezzel télen, nyáron lehetőség nyílik a sportolásra, közösségi programokra.

Támogatás érkezik Gödre, amelyből a Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mozgáskoordináció-fejlesztő játszótere valósulhat meg. A játszótér létrejöttével lehetőség nyílik majd az udvari testnevelésre, délutáni tömegsportra, valamint a nyári sporttáborra.

Jó hír a szülőknek, öröm a gyerekeknek! Dunakeszin a Krisztus Király Általános Iskola játszótér kialakításához kap eszközökre támogatást” – írja közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője.

Még szintén érdekelheti...