aktuális

Újranyitják a felsőgödi postát – jelentette be Kammerer Zoltán polgármester

„Jó hírrel indul az év, amit már többször említettem, végre valóság lett; eldőlt, hogy városunk tulajdonába kerül a felsőgödi posta épülete, így a hivatal hamarosan újra üzemelni fog!” – jelentette be közösségi oldalán Kammerer Zoltán, Göd polgármestere.

„Az elmúlt hónapokban rengetegen jelezték nekem, mennyi nehézséget okoz a Felsőgödön élőknek a posta és bankautomata hiánya, ezért kiemelt feladatnak tartottam, hogy ezt a problémát munkatársaimmal megoldjuk.

Kammerer Zoltán polgármester: A Magyar Posta Zrt. kedvező áron eladja a felsőgödi posta épületét Göd Város Önkormányzatának

Ahogy már korábban beszámoltam róla, tárgyalásokat folytattam Balczó Barnabással, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatójával, akinek segítő támogatásával a cég kedvező áron eladja a felsőgödi posta épületét Göd Város Önkormányzatának.

Ezzel párhuzamosan postapartneri szerződés megkötése van folyamatban, amelynek eredményeként várhatóan kora tavasszal újranyit a felsőgödi posta!

A lakossági igényeknek megfelelően lesz bankautomata is az épületnél, ezzel kapcsolatban a részletek kidolgozása még folyamatban van, de mindent megteszünk azért, hogy a posta újranyitására már az is működjön” – ígéri a város polgármestere.

Még szintén érdekelheti...