aktuális

Fiatalok, sikeresek, DDC ösztöndíjasok

A tehetség korán megmutatja magát, ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a kivételes képesség önmagában kevés: a sikerhez rengeteg munka, áldozat, kitartás és szorgalom is szükséges. A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) ezért tartja kiemelten fontosnak és támogatja idén 20. alkalommal azokat a Váci Cementgyár környékén élő diákokat, akik már fiatalon átlag feletti teljesítményt nyújtanak és kimagasló eredményeket érnek el.

Ifjú zenészek, sportolók, tudósok, akik az iskola mellett és után is tovább „dolgoznak”, hogy álmaikat megvalósítsák. Alkotnak, edzenek, tanulnak – az átlagnál többet. Példaképek, akiknek az eredményeire mindannyian büszkék vagyunk. Ezt a munkát, erőfeszítést és hozzáállást elismerésre méltónak tartja társaságunk.

A „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogram kiválasztott diákjainak az építőipari vállalat Ifjúsági és Innovációs Alapítványa 10 hónapon keresztül biztosít támogatást; az általános iskolások számára havonta 8.000 forintot, a középiskolások számára 10.000 forintot. A váci térségben idén 25 általános iskolás és 18 középiskolás diák vehette át ösztöndíjáról szóló oklevelét a vállalat elnök-vezérigazgatójától, Szilágyi Zsolttól.

Az ösztöndíjprogram egyik támogatott diákja a 2023/2024. évi tanévben Burik Anna 11. osztályos tanuló, aki immár 12 éve az úszás szerelmese. A sport iránti elkötelezettségét az alábbi videóból ismerhetik meg:

Még szintén érdekelheti...