aktuális

Különféle programokkal várják a párokat Vácon a házasság hetében

Számos rendezvénnyel várják az érdeklődőket Vácon, a Házasság hete programsorozat keretében, február 11-18. között. Február 14-én, szerdán 18 órakor Szőke Etelka és Attila terapeuta- és lelkészházaspár tart előadást „Állandó megújulás kéz a kézben” címmel a Madách Imre Művelődési Központban.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a  e-mail címen lehet.

  • A mai napon, azaz február 13-án 17 órakor Dr. Illés Hilda tart előadást a Kolping-házban, Családi életciklus változások és erőforrások a családban címmel.
  • Február 14-én 19 óra 15 perctől Kozma-Vízkeleti Dánielt hallhatják az érdeklődők, aki Elkötelezett párkapcsolat egy életen át címmel tart előadást a Piarista Kilátó Központban.
  • Február 16-án Heinczinger Mikát hallhatja a közönség a Püspök Vác Látogató- és Rendezvényközpontban. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött.
  • Minden nap szerelmes kalandtúrával várják a párokat, a zárómise pedig február 18-án 9 órakor a Barátok templomában, 11 órakor pedig a Fehérek templomában lesz, ahol megáldják majd a házaspárokat – adta hírül a 0627.hu hírportál.

Még szintén érdekelheti...