Közlekedés

Javítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton

Javítási munkálatok miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők 2023. március 12-13-án az M0-s autóút M2 autóút és a Dunakeszi dél csomópontja közti szakaszán. A csúcsidőszakon kívül végzett munkálatok idejére, várhatóan 9 és 16 óra között sávzárásra számíthatnak a közlekedők a szakaszon, melyre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. előjelző táblákon hívja fel a figyelmet.

Március 12-én, kedden az érintett szakaszon az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán két sávot zárnak le a forgalom elől a szakemberek. A beavatkozás ideje alatt egy sáv lesz biztosított a forgalom számára. Március 13-án, szerdán az érintett szakaszon, az M4-es autóút felé vezető oldalon szintén két sávot zárnak le a forgalom elől, a munkálatok ideje alatt itt is egy sáv lesz biztosított. A korlátozások az autóútra történő fel- és lehajtási lehetőségeket nem érintik. A munkaterület térségében sebességkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Még szintén érdekelheti...