Közlekedés

Sziklakitermelés miatt pótlóbuszok járnak a szobi vasútvonal egy szakaszán

Sziklakitermelési munkálatok miatt keddtől péntekig egyes vonatok módosított menetrend szerint járnak a Budapest-Szob vasútvonalon, csúcsidőben pedig néhány járat helyett pedig pótlóbuszok közlekednek – közölte a Mávinform a honlapján.

Az uniós támogatású projekt a Széchenyi Terv Plusz Program keretében 400 millió forintos költségvetéssel 150-300 vállalkozás támogatását biztosíthatja, pályázónként legalább 1,027 millió forintot, legfeljebb 3,082 millió forintot.
    A költségek legfeljebb 70 százalékát fedező, vissza nem térítendő forrás energiahatékonysági beruházásaikhoz kapcsolódó fejlesztési tanácsadásra, valamint alternatív, megújuló energiaforrások alkalmazási lehetőségeinek vizsgálatára kérhető. A nyerteseknek egy éven belül kell megvalósítaniuk a vállalt fejlesztéseiket – írták.
    A támogatási kérelmeket a vali.hu honlaponján keresztül, a program oldalán lehet benyújtani május 2-án 12 órától. A pályázati rendszerbe ügyfélkapus azonosítással lehet bejelentkezni, a határidő június 3. – olvasható a közleményben.

MTI

Még szintén érdekelheti...