aktuális

Állati jó családi nap volt

A tavalyi siker után nem is volt kérdés az idei rendezvény, amihez az égiek is a lehető legszebb tavaszi időjárást biztosították, így már zöld volt az út a Szeretem Dunakeszit Egyesület szervezésében megtartott Állati jó családi nap előtt.

A Katonadombon már kora délelőttől várták az érdeklődőket izgalmas és ingyenes programokkal. Volt ott lovaglás, állatsimogatás, kutyás ügyességi bemutatók, kutya szépségverseny, hüllőbemutató és kisebbek örömére a művésztelepen is egész nap lehetett festeni, hajtogatni, rajzolni. A környezetvédelmi és edukációs ismeretterjesztő játékok is sok gyerkőcöt lefoglaltak. A nap folyamán egyre csak szaporodtak az arcfestésen készült remekművek színesítve ezzel a rendezvényt. A gólyalábas show és a lufihajtogatás is újra nagy vidámságot okozott.

Az idei év jócskán tartogatott táncos meglepetéseket, vendégszereplők voltak a városi pomponlányok és két nagyszabású hiphop előadást is láthattunk. Az Animal Cannibals tagjai már haza járnak a Szeretem Dunakeszit rendezvényekre, akik a nap műsorainak jókedvű konferálása mellett egy minikoncerttel is megajándékozták a nagyérdeműt. Egész nap nagy volt a nyüzsgés a rendezvényen, ki lehet jelenteni, hogy ez egy hiánypótló és közkedvelt esemény a régióban.

– Természetesen igyekeztünk tisztelegni méltán szeretett anyukáink előtt egy emléklappal és színpadi köszöntővel is, majd 18 órakor elengedtünk mindenkit haza, hogy családi körben tölthesse ezt az ünnepélyes estét.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített. A helyi közösségeknek és a régióból érkező segítőinknek is. Köszönjük Dunakeszi önkormányzatának, hogy lehetőséget biztosított újra, hogy az amúgy nem kutyás Katonadombból egy napra kutyabarát helyszínt varázsolhattunk és itt szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a gazdiknak is, akik kedvencükkel érkeztek, hogy ilyen kulturáltan és fegyelmezetten sikerült ezt végig vinni. Nagyon köszönjük, a Szeretem Dunakeszit Egyesület minden tagja, segítője nevében, folytatjuk” – nyilatkozta Tasnádi István, a Szeretem Dunakeszit Egyesület képviseletében.

Még szintén érdekelheti...