Sport

Óriási siker kapujában a VSD kézis lányai

VS Dunakeszi NBII-es női kézilabdacsapatunk számára biztossá vált, hogy már a legrosszabb esetben is bronzérmesek lesznek az idei szezonban. Az elmúlt években a kézilabda szakosztály kimagasló eredményeket ért el a különböző hazai rendezésű korosztályos bajnokságokban, megannyi bajnoki címmel megajándékozva városunkat.

Az idei évben pedig, már nemzetközi szinten is megmérettették magukat a kézilabdások, ahol szintén kiváló eredményt értek el, Európa legnagyobb utánpótlás tornáján, Prágában.

A 2023/24. évi utolsó bajnoki mérkőzésen a női csapat Kazincbarcikára látogat, hogy megmérkőzzenek a dobogó második helyén álló BSK-Miskolc csapatával. Győzelem esetén a csapat óriási lépést tesz az ezüstérem felé. Ugyanis amennyiben a következő héten, az utolsó fordulóban a Göd csapata is legyőzi otthon a Miskolcot, akkor meglesz az előre nem várt meglepetés. Biztosak vagyunk abban, hogy az idei évi NBII felsőházban még veretlen női csapatunk, mindent meg fog tenni Kazincbarcikán is a győzelemért, a szezon utolsó mérkőzésén. Aki teheti, az látogasson el a sporteseményre szombaton és szurkoljon a dunakeszi hölgyeknek.

BSK-Miskolc – VS Dunakeszi, 2024. május 18. szombat, 16:00 óra,

Helyszín: Kazincbarcika, Don Bosco Szalézi Sportcsarnok

Hajrá Hölgyek, Hajrá Dunakeszi!

Forrás: vsdunakeszi.hu/Somfai Krisztina

Még szintén érdekelheti...