aktuális

Katus Attila kezdte, Tatarek Rezső és Szentgyörgyi Rómeó folytatja…

Az évek óta nagy sikerrel „futó” Mozdulj, Dunakeszi! idei első sztáredzője Katus Attila volt, aki – mint mindig – ezúttal is remek edzést vezényelt a több száz sportszerető dunakeszi hölgynek és a gyakorlatokat ugyancsak elszántan végző néhány férfinek. 

A sportolás és a közösségi élmény mellett egy kedves és nagyon is praktikus ajándékkal is gazdagabbak lettek azok, akik június 5-én, szerda délután részt vettek a Mozdulj, Dunakeszi! sportprogramban. Dióssi Csaba polgármester – aki együtt sportolt a dunakesziekkel – egy polifoammal lepte meg azokat, akik Dunakeszi Kártyával rendelkeztek… Mi tagadás nagy sikert aratott az önkormányzat akciója!

A program következő sztáredzője, Tatarek Rezső lesz, majd augusztus 14-én Szentgyörgyi Rómeóval edzhetnek együtt a dunakesziek. No de a mi kiváló helyi edzőinkről – Nagy Amarilla, Nagy Márti, Tokody Niki, Solymosi Gabi, Bánóczi Zsolt, Kutasy Kelly, Halmi Viki, és az örömtáncok vezetőjéről, Radvánszki Edit – sem feledkezhetünk meg, akik minden héten hétfőn, szerdán, és pénteken szeretettel várják a sportolás szerelmeseit a Katonadombon!

(Vetési)

Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...