Dunakeszi

Télen is kedvelt a dunakeszi Duna-part – forró csoki és tea a sláger

Szombaton a ragyogó napsütésben, a metsző, hideg dunai szél ellenére sokan sétáltak a dunakeszi strandon kiépített sétányon, de voltak, akiket a téli időjárás sem riasztott vissza, hogy kerékpározás közben gyönyörködjenek a régió egyik legszebb természeti környezetében.

A közkedvelt szabadtéri játszótér hintája sem árválkodott, kicsiket, nagyokat egyaránt vonzotta a fodrozó hullámokon békésen úszkáló kacsák látványa és közelsége.

A Mi a Kavics és a Wave Box büfé finom, ízletes teával, kürtöskaláccsal és egyéb finomságokkal várta a hideg januári napon a Duna-partra kilátogató dunakeszieket.

  • Téli napokon is vonzza az embereket a szép vízparti környezet, akik egy kiadós séta vagy kerékpározás közben örömmel térnek be a Wave Box büfébe is, ahol ízletes teát, forró csokit, kürtöskalácsot, burgereket és más finomságokat fogyaszthatnak. Holnap, például kint főzünk, meleg étellel is várjuk a természet és a finom ételek kedvelőit – mondta Gedei Zoltán, a Wave Box büfét működtető társaság vezetője.   
  • V. I. Fotó: KesziPress

Még szintén érdekelheti...