Sport

Alakulóban a Váci NKSE jövő évi játékoskerete

A Váci NKSE csapata a következő években is szeretné követni az elmúlt években képviselt játékos politikát, melynek legfontosabb szakmai üzenete, hogy fiatal magyar játékosokkal vennék fel a versenyt a hazai élvonal klubjaival.

Azt már elmondhatjuk, hogy a 2021-2022-es szezonnak ismét egy igencsak fiatal kerettel fogunk nekivágni – olvasható a csapat honlapján.

„A nyáron lejáró szerződésű játékosuk közül, saját nevelésű válogatott kerettag beállósunkkal Helembai Fannyval 2023. június 30.-ig, valamint a 2017-ben Békéscsabáról érkezett jobbszélsőnkkel, Diószegi Nikolettel pedig 1+1 éves szerződést kötöttünk.

A válogatott Helembai Fannyval 1+1 éves szerződést írt alá a klub

A következő évi keretnek már biztosan nem lesz tagja Szabó Laura, Sanja Radosavljevic, Triffa Ágnes valamint a kölcsönszerződése lejártával Lakatos Rita sem.

Júliustól csatlakozik csapatunkhoz a bő válogatott kerettag kapus, a 28 esztendős Pásztor Bettina, aki Kisvárdáról érkezik Vácra, és a Dunaújvárosból érkező irányítóként és átlövőként is bevethető 24 éves Ferenczy Fruzsina, aki a múlt héten bajnoki mérkőzésen nyolc gól szerzett ellenünk.

Szintén új igazolás lesz a 21 éves junior Európa-bajnok balszélső Schatzl Natalie, aki jelenleg Dunaújvárosban szerepel, valamint a Győrből érkező, Ifjúsági válogatott kerettag 19 éves beállós Világos Diána, aki nemrég mutatkozott be Győrben az NB I.-ben.

Pásztor Bettina 2022.06.30-ig, Ferenczy Fruzsina, Schatzl Natalie és Világos Diána pedig 2023.06.30-ig írt alá szerződést egyesületünkkel.

A játékoskeret további változásairól később adunk tájékoztatást!” – olvasható a Váci NKSE honlapján.

Még szintén érdekelheti...