Dunakanyar régió

Változás a sebességkorlátozásban az M2-n, Dunakeszi és az M0 közötti szakaszon!

Az M0-ás felől 80 km/h helyett Dunakeszi felé 100 km/h, Budapest felé 90 km/h változott a megengedett sebesség – tette közzé hétfő kora este közösségi oldalán Tuzson Bence államtitkár.

A térség országgyűlési képviselője a Dunakanyar Régiónak adott nyilatkozatában arról is beszámolt, hogy a dunakeszi és fóti közlekedésfejlesztés egy újabb szakaszán: az M2-es útnál, a fóti–dunakeszi csomópontnál, vagyis a MOL-kútnál szombaton megnyithattak egy új sávot, ami segíti a közlekedést nemcsak Fót irányában, de a másik oldalon, a felhajtásnál Budapest irányába.  

A politikus úgy értékelte, hogy lényegében a régió egészének jelenthet mostantól nagy megkönnyebbülést, előrelépést – és elsősorban biztonságosabb közlekedést –, hogy február második felétől már gyorsabban hajthatnak fel az autósok Dunakeszi és Fót között az M2-es Budapest felé vezető szakaszára.

Tuzson Bence – Sipos Dáviddal, Dunakeszi alpolgármesterével közösen – szombaton itt helyezett forgalomba két új sávot. „Bízom benne, hogy ezzel a beruházással is megkönnyíthetjük a Fót irányából a főváros felé közlekedők mindennapjait, így hát egy olyan fontos fejlesztést sikerült itt megvalósítanunk, amelynek a hasznát látják, és az előnyeit élvezhetik a környékbeli településeken élő és naponta erre járó ingázók is” – mondta lapunknak a helyszínen a képviselő.

Tuzson Bence országgyűlési képviselő és Sipos Dávid, Dunakeszi alpolgármestere

Ígéretet kaptam arra, hogy a közeljövőben a forgalomkorlátozást is enyhíteni fogják az M2-n, Dunakeszi és az M0 közötti szakaszon – tette hozzá szombaton Tuzson Bence, ami a politikus bejegyzése alapján mára valóság lett.

Szabó Palócz László (Dunakanyar Régió)

Fotó: Ligeti Edina

Még szintén érdekelheti...