Vác

Civil összefogás a váci tanösvény felújításáért

A közelmúltban sok kép, és poszt készült a váci tanösvényről. Sokakban felmerült, hogyan, milyen módon tudnának segíteni, hogy ez a különleges hely megmaradjon a gyermekeinknek és unokáinknak, hogy szabadon és biztonságosan látogatható legyen – írja Mentsük meg a tanösvényt címmel létrehozott közösségi oldalon dr. Szentiványi Erika.

„Sok embert kötnek szép emlékek, ehhez a varázslatos helyhez. Van, aki gyermekeit sétáltatta, és most az unokáját, (én is), és van aki ide szervezte a randevút. Talán itt csattant el az első csók is. Ne hagyjuk, hogy az enyészeté legyen ez a mesebeli erdő.

A tanösvény felújítására hoztam létre ezt a csoportot. Természetesen a tanösvényt üzemeltető alapítvány kuratóriumi elnökével egyeztettem, így az ő egyetértésével és tudtával végezzük ezt a feladatot. A munkálatok elvégzésére, szakértő segítségre ígéretet már kaptam, a váci vállalkozók, és barátaim segítségével önkéntesek fogják a karbantartást elvégezni. Természetesen ehhez is lehet csatlakozni.

Az anyagköltséget pénzadományok, és vállalkozások, szolgáltatók felajánlásaiból fogjuk fedezni. A felújítás mértéke tehát attól függ, mekkora összeget tudunk összegyűjteni. Az üzletek adományaira a feltett posztokban licitálni lehet, minden licit 48 óráig fog élni, utáni kihirdetjük a nyertest. A nyertes az adománygyűjtő számlára kell utalja az összeget, amellyel megvásárolta az adott terméket, vagy szolgáltatást. Kérek mindenkit minél több ismerősét hívja meg a csoportba, hogy mielőbb sikerre tudjuk vinni a mentőakciót.

Az adománygyűjtés 2021. május 31. napjáig folytatjuk, és az addig összegyűlt pénzből megkezdjük a felújítást.

Számlaszám: Raiffeisen Bank,

Számlatulajdonos: Szentiványi Erika, Tanösvényfelújítás

Számlaszám: 12026001-01426263-00200004

Ezt a bankszámlát kizárólag az adománygyűjtésre hoztam létre, az átláthatóság kedvéért rendszeresen közzéteszem a rajta lévő összeget, és a számlákat is az anyagköltség megvásárlásakor.

Kérem, hogy akinek sokkal jobb ötletei vannak, az azt valósítsa meg, és ne itt tegyen negatív visszahúzó kommenteket, és kritikát. Mi megvalósítani szeretnénk, és csak az érdekel hogyan. A HOGYAN NEMRE nem vagyunk kíváncsiak.

Köszönöm a barátaimnak a biztatást!” – zárja nyilvános gondolatait a kezdeményezést elindító és szervező dr. Szentiványi Erika

Még szintén érdekelheti...