Göd

A gödi önkormányzat segít az oltások szervezésében

„Tegnap arról kaptunk értesítést a Járási Hivataltól, hogy több gödi lakosnak vélhetően rossz időpontot adott a váci kórház oltópontja a Szputnyik-V vakcina második oltására” – írja mai bejegyzésében közösségi oldalán a város polgármestere.

„Ez nagyjából 300 főt érinthet a városunkban. Annak érdekében, hogy az amúgy is leterhelt háziorvosainkat ne terheljük tovább olyan, orvost nem igénylő adminisztrációs feladattal, ami elvenné az időt a gyógyító és oltási feladataiktól, ezt a 300 értesítést önkormányzatunk átvállalta.

A mai és a holnapi napon a Polgármesteri Hivatal munkatársai háziorvosi praxisonként 50-60 lakosunkat fogják telefonon felhívni, hogy időpontot vagy új időpontot egyeztessenek velük.

Kérjük Önöket, hogy szíveskedjenek együttműködni munkatársunkkal, mert azért dolgozunk, hogy a lehető legtöbben szerezzenek védettséget az oltások által, ezzel csökkentsük kitettségüket a járvánnyal szemben.

Továbbra is minden eszközünkkel segítjük az oltási kampány sikeres végrehajtását városunkban. Jó egészséget mindenkinek, tartsuk be a vonatkozó járványügyi korlátozásokat, hisz csak így kaphatjuk vissza a járvány előtti régi életünket!” – zárja bejegyzését Balogh Csaba polgármester.

Még szintén érdekelheti...