Göd

Közel 500 állat jóllétén segített a Samsung SDI

A kutyák világnapja alkalmából a Samsung SDI Magyarország immáron második alkalommal szervezett önkéntes programot állatmenhelyeken. A vállalat idén két menhelyre összesen 40 munkavállalójával látogatott el, és próbálta feljavítani az ott gondozott közel 500 kutya és macska életszínvonalát.

A Samsung SDI először tavaly döntött úgy, hogy önkéntes programot hirdet és ellátogat egy menhelyre, ahol a dolgozók elvégzik az ott szükséges munkákat és adományokkal segítenek az állatokon. Idén azonban már két helyet is támogatott a cég: a vácrátóti Lelenc Kutyamentő Egyesületet és – akárcsak tavaly – a váci Zöld Menedék Állatvédő Alapítványt.

Míg az előbbi menhelyen a munkavállalók lebetonoztak 5 nagy kennelt, valamint felújítottak egy jurtát, addig az utóbbin az adományként vitt 14 kutyaházat rakták össze és kerítést festettek. A cég emellett – a menhelyek igénye szerint – különböző speciális tisztítószerekkel és szerszámokkal támogatta az alapítványokat, hogy megkönnyítse fenntartásukat a jövőben.

A vállalat dolgozói továbbá gyűjtést szerveztek maguk között és állateledelt, valamint játékokat is vittek a menhelyekre.

A Samsung SDI vezetése elkötelezett a helyi közösségek támogatása iránt. A vállalat olyan, már jelenleg is nagy sikerrel futó programjai, mint a gyermekes családokat segítő Babaverzum, vagy a gyermekek Mikulás ünnepségét gazdagabbá tévő iskolai Samsung SDI mikulás program mellet az új kezdeményezésben résztvevő alapítványok és szervezetek köre az idei év során folyamatosan bővülni fog. 

***

A Samsung SDI-ről

A Koreai Köztársaságban székhellyel rendelkező Samsung SDI a világ vezető akkumulátor- és elektronikai anyagok gyártója, amely újra definiálja az elektromos járművek, energiatároló rendszerek és IT-eszközök világát. A vállalat az átalakulást és az innovációt ösztönzi, hogy a „kreatív energia- és anyagmegoldások vezetőjévé” váljon az e-mobilitás, az energetikai megoldások, valamint a félvezetők és kijelzők területén. A vállalat kötelezettséget vállal arra, hogy 2050-ig globálisan 100%-ban megújuló villamos energiát fog beszerezni. A legfrissebb hírekért látogasson el a Samsung SDI News oldalára ahttps://www.samsungsdi.com/sdi-news/list.html. címen.

Még szintén érdekelheti...