tanévkezdés

Idén is sikeres volt a dunakeszi tanszercsomag-gyűjtés!

Az iskolakezdés minden évben öröm a tanulók számára, akik újra találkoznak az osztálytársakkal, a barátokkal, a tanárokkal, azonban a szülőkre hatalmas anyagi terhet ró. Szabó József önkormányzati képviselő 2014 óta gondol a nehezebb helyzetben élő családokra és gyerekekre, és szervezi, hogy ők is a szükséges és megfelelő felszereléssel kezdhessék meg a tanévet.

A dunakesziek felajánlásának köszönhetően ezúttal 52 csomagot tudott az önkormányzat összekészíteni, melynek átadásában a DÓHSZK Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai segítettek.

Idén először vállalkozás is csatlakozott az adományakcióhoz, a Gelbert Eco Print Kft. komplett füzetcsomagokat biztosított a gyerekeknek. Az ügyvezető, Gellér Róbert nemcsak adománnyal, hanem személyesen is részt vett az osztásban. Nem kérdés, hogy képviselőtársaimmal és vezető kollégáimmal mi is minden évben hozzájárulunk a gyűjtéshez.

„Büszke vagyok Dunakeszire, hogy a városban évről-évre összejön az összefogás, és köszönöm a családsegítő kollégáknak, hogy személyesen karolják fel az ügyet.
Jó tanulást kívánok minden diáknak! Éljetek a tanulás adta lehetőségeitekkel, hogy az alapokat kamatoztathassátok a jövőben!”

– olvasható Dióssi Csaba, Dunakeszi város polgármesterének közösségi oldalán.

Még szintén érdekelheti...