Göd

Iván Kovács László emléktúra és terepfutás nappal emlékeznek az ’56-os forradalomra és hőseire Gödön

2022. október 23-án a sport, a jótékonyság és az emlékezet napját tartják Gödön. A Gödi Lokálpatrióták Egyesület immár második alkalommal rendezi meg a gödi kötődésű Corvin közi parancsnok emléke előtt tisztelgő Iván Kovács László emléktúra és terepfutás napot.

Ebben az évben 7 és 14 km-es távokon tehetik próbára magukat a résztvevők, túra vagy terepfutás kategóriában. Az esemény a teljesítménytúrák rendszerét követi.

Rajt: 7:00 – 10:00 óráig bármikor

Rajtközpont: 2131 Göd, Gödi SE telephelye, Erdész utca 1.

Az eseményen 18 év alatt és diákigazolvánnyal ingyenes a részvétel. Mindenki más nevezése egyben adomány, mely adomány teljes összegben a helyi Búzaszem iskola tornatermének építésére kerül felajánlásra. Az Újház Centrum minden induló után további 1000 forinttal támogatja az adománygyűjtést. A táv teljesítői oklevelet és emlékkitűzőt kapnak. A célban mindenkit frissítő ital és zsíros kenyér vár. Zöld rendezvényt szerveznek, így kérik, hogy minden résztvevő hozzon magával műanyag bögrét vagy poharat, hogy ne termelődjön felesleges szemét.

A rajtközpontban Iván Kovács László Corvin közi szerepéről és a forradalomban átélt napjairól egy kisebb kiállítással is készülnek.

Nevezni ezen a linken lehet: https://bit.ly/IKL2022nevezes

Az előnevezés október 19-ig tart.

Az eseményről további információk itt érhetőek el: https://bit.ly/IKL-2022

Még szintén érdekelheti...